Velvære- og terapisenter i Nedre Slottsgate 7

Hoff LPG og Healing

www.lpg-hoff.com

logo HoffMobil: 41508184

E-post: klinikk@lpg-hoff.com

Åpningstider

mandag til fredag 11:00-18:00

Om oss

LPG Hoff skjønnhetsklinikk tilbyr LPG endermologi for medisinsk behandling for leddgikt og fibromyalgi. Dr. Borislav Mimic har gjennomgått kurs hos LPG og velvære AS i 2013 for å kunne utøve LPG lipomassasje. Han er sertifisert fra dr. Eric Pearl og The Reconnection i 2012 for å kunne utøve Reconnective Healing. Han er også utdannet som lege ved Universitet i Sarajevo i 1990, og har spesialisert seg i gynekologi og obstetrikk ved Universitet i Sarajevo i 2004.

LPG

LPG endermologi er en dyp bindevevsmassasje som stimulerer blodsirkulasjon og lymfesystemet. Behandlingen brukes til:

  • lymfedrenasje
  • tilføying av energi til cellene
  • medisinsk behandling for leddgikt og fibromyalgi
  • cellulittfjerning og oppstramming av hud

LPG dyp bindevevsmassasje er en fin måte å forebygge plager rundt stiv og øm muskulatur. Det har vist seg at behandling med LPG maskinen er effektiv på allmen ryggsmerte ved at den løser opp stive og ømme muskler. Den gir også større bevegelsesmulighet. LPG dyp bindevevsmassasje er veldig bra ved lanvarige muskelspenninger, etter operasjoner og ved idrettsskader. Endermologi Sport er en dyptgående idrettsmassasje som iverksetter musklene og mykgjør det omkringliggende vevet. Det er en rask, enkel og veldig effektiv oppvarming for kroppen. LPG maskinen behandler og lindrer idrettskader. Behandlinger gjør det lettere å hente seg inn etter en hard treningsøkt. Den øker fleksibilitet, styrke og kroppsholdning. Det er en stor etterspørsel etter behandlinger som kan øke prestasjoner og forebygge skader. Denne behandlingen er behagelig og avslappende, og har en umiddelbar smertestillende effekt. Endermologi Sport gir fantastiske resultater sammen med trening. Du vil få en slankere, bedre trent og fastere kropp. LPG endermologi bedrer kroppens form og volum via fetteredusering og oppstramming av huden. Den fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet. Den øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer. LPG maskinen reduserer vannopphoping i kroppen, ved å stimulere det venøse og lymfatiske drenasjesystemet. Den stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller.

Oxy Pro Age

Dermal oxygeninfusjon også omtalt som “Madonna-behandling” retter seg mot den underliggende kilden til fine linjer, rynker, slapp hud og pigmentflekker i huden, forårsaket av for tidlig aldring. Oxy Pro Age behandling med dermal oxygeninfusjon brukes til rask og fullstendig fornyelse av ansiktshuden:

  • Fullstendig anti-aging behandling – behandling av slapp hud, behandling som fyller ut rynker
  • Behandling av problematisk og fett hud utsatt for akne
  • Behandling av sensitiv hud utsatt for rødhet
  • Behandling av tørr og dehydrert hud
  • Behandling av pigmentekker

Oksygen-behandlingen benytter et spesialutviklet nano-serum, som ved hjelp av oksygen under trykk, tilfører cellene nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler, og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet av oksygenbehandlingen er strammere hud, økt naturlig fuktighetsbalanse, og huden både ser og føles yngre og friskere ut.

Reconnective Healing

Reconnective Healing balanserer både kropp og sjel. Den er unik, den behandler hele kroppen, ved at den jobber på en høyere frekvens og virker på alle aspekter, både de fysiske og de spirituelle. Healingsfrekvensen kanaliseres og gjennomføres gjennom energi, lys og informasjon. Dette gjør at du vil kunne oppleve at enhver form for ubalanse du har i kroppen din, enten den er fysisk, emosjonell, mental eller spirituell, vil den bli erstattet med dyp avspenning som lar healingsprosessen finne sted.

Priser:

LPG Medisinske behandlinger:
1 behandling (60 min. – inkludert drakt) 900 kr.
5 behandlinger 4000 kr.
10 behandlinger 7500 kr.

LPG Anti – cellulitt behandlinger:
1 behandling (45 min. – inkludert drakt) 700 kr.
6 behandlinger 3700 kr.
15 behandlinger 8700 kr.

OXY Anti – age behandlinger:
1 behandling (nanokosmetikk inkludert) 1000 kr.
5 behandlinger 4500 kr.
10 behandlinger 8500 kr.

OXY Behandlinger for slapp, dehydrert, fett, hyperpigmentert hud:
1 behandling (nanokosmetikk inkludert) 800 kr.
5 behandlinger 3600 kr.
10 behandlinger 6800 kr.

Reconnective healing:
1 behandling (40 min.) 600 kr.
3 behandlinger 1200 kr.

Shop: Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høyeste kvalitet. Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativer som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. Produktene kan kjøpes på vår Hoff LPG og Healing skjønnhetsklinikk:

http://myaloevera.no/forever-butikk